Pinksterfeest Veenklooster Pinksterfeest Veenklooster

Geliefde broeders en zusters in Christus,
 
Binnenkort is het alweer zover: het Pinksterfeest Veenklooster 2017. Wat zijn we Onze Vader dankbaar dat we al meer dan 40 jaar dit feest in alle vrijheid mogen vieren.
 
Kies bewust!
Het thema is dit jaar “Kies Bewust”. Natuurlijk bekend van het logo uit de supermarkt, maar het past ook goed bij de boodschap van het Pinksterfeest.
In de bijbel lezen we dat de Here God iedere keer weer kiest voor ons mensen. Die keuze is zo bewust dat Hij ervoor gekozen heeft om Zelf Mens te worden in de komst van Jezus Christus. Ook toen Hij afscheid moest nemen van het aardse leven, wilde Hij ons niet alleen laten en zond Zijn Heilige Geest.
De Here God kiest bewust, maar ook de mens doet dat.
Op deze editie van het Pinksterfeest Veenklooster hopen wij weer dat bezoekers een bewust keuze voor de Here Jezus gaan maken.
 
Doet u mee?
Voor de organisatie van het feest is uw steun onmisbaar. Wij vragen u om geestelijke steun, want gebed voor ons als bestuur, onze vrijwilligers en bezoekers is hard nodig!
Daarnaast kunt u ons helpen in praktische zin door ons te steunen met een gift. De organisatie van het Pinksterfeest kost jaarlijks namelijk meer dan € 40.000,-. Mogen we in 2017 ook op uw bijdrage rekenen? Uw gift is welkom op IBAN: NL57 RABO 0333 3340 00 (ANBI).
 
Promotie
Bijgaand sturen wij u de Pinksterfolder met daarin alle activiteiten van het gehele Pinksterweekend overzichtelijk op een rij. U kunt deze folders kosteloos bij ons bestellen via bij verzending vragen wij alleen een bijdrage voor de verzendkosten.
Meer informatie en promotiemateriaal is te vinden op onze website www.pinksterfeest.com.
 
Graag hopen wij u te zien in Veenklooster om het Pinksterfeest 2017 met ons te vieren!
 
Hartelijke groeten,
 

Peter Attema, voorzitter Pinksterfeest Veenklooster

Klik hier voor de programmafolder