« vorige  |  april 2018  |  volgende »
datum/tijd voorganger details
zo 1 apr 2018
Mevr. J.Elzinga - Groningen 1ste Paasdag
Ouderling(en): N.Wiersma en H.Kruger. Diaken: C.Feitsma. Koster: J. Beukema. 1e rondgaande collecte: Diaconie; 2e rondgaande collecte: Woord en Daad. Oppas: I. Wiersma, C. Feitsma. Voedselbank actie.
zo 8 apr 2018
Ds. S.Alblas - Bedum Bevestiging ambtsdragers
Ouderling(en): K. Feitsma en W.van der Laan. Diaken: H.Brondijk. Koster: J. Datema. 1e rondgaande collecte: Zending; 2e rondgaande collecte: Edukans. Koffie drinken na de dienst.
zo 15 apr 2018
om 11:00
Drs. H.Hoekstra - Emmen Zondagdienst
Ouderling(en): S.van Dijk en H.Kruger. Diaken: M.Duisterwinkel. Koster: J. Beukema. 1e rondgaande collecte: Kerk; 2e rondgaande collecte: Onderhoud.
zo 22 apr 2018
Dhr. G.Doorn - Oldemarkt Zondagdienst
Ouderling(en): P.Rijkens en J.Beukema. Diaken: E.Smit. Koster: J. Datema. 1e rondgaande collecte: Hospice de Schutse; 2e rondgaande collecte: Pro Rege. Oppas: A. Feitsma, J. Burema. KND: J. Burema. Kopij kerkblad inleveren voor de 23e van de maand.
zo 29 apr 2018
Ds. B.Diemer - Bedum Zondagdienst
Ouderling(en): W.van der Laan en S.van Dijk. Diaken: C.Feitsma. Koster: J. Beukema. 1e rondgaande collecte: Diaconie; 2e rondgaande collecte: KIKA.