« vorige  |  januari 2019  |  volgende »
datum/tijd voorganger details
di 1 jan 2019
om 10:30
ds. S. Alblas - Bedum Nieuwjaarsdag
Ouderling(en): S.van Dijk en N.Beukema. Diaken: M.Duisterwinkel. Koster: J.Datema. 1e rondgaande collecte: Diaconie; 2e rondgaande collecte: geen. Koffie drinken na de dienst.
zo 6 jan 2019
ds.K.G. Pieterman - Niekerk Groninger dienst
Ouderling(en): P.Rijkens en S.van Dijk. Diaken: H.Brondijk. Koster: J.Beukema. 1e rondgaande collecte: Kerk; 2e rondgaande collecte: Liudgerstichting. Oppas: A. Don, M. Smit.
zo 13 jan 2019
mevr. D. Mihl - Uithuizen Zondagdienst
Ouderling(en): W.van der Laan en K. Feitsma. Diaken: E.Smit. Koster: J.Datema. 1e rondgaande collecte: Evangelisatie; 2e rondgaande collecte: Diaconie.
zo 20 jan 2019
mevr. J. Elzinga - Groningen Zondagdienst
Ouderling(en): H.Kruger en P.Rijkens. Diaken: W.Huijzer. Koster: J.Beukema. 1e rondgaande collecte: Oecumene; 2e rondgaande collecte: Voedselbank. Oppas: I. Wiersma, B. Schoonveld. KND: B. Schoonveld. Koffie drinken na de dienst. Kopij kerkblad inleveren voor de 23e van de maand
zo 27 jan 2019
om 11:00
ds.S.van Dijk - Sauwerd Zondagdienst
Ouderling(en): J.Beukema en H.Kruger. Diaken: M.Duisterwinkel. Koster: J.Datema. 1e rondgaande collecte: Kerk; 2e rondgaande collecte: Onderhoud.